ons team

Als Lobbykracht weten we de weg binnen het lokaal en provinciaal bestuur en helpen we u om een efficiënte en doeltreffende strategische lobby te voeren. 

Ons team heeft ruime ervaring met belangenbehartiging bij politiek en bestuur op uiteenlopende beleidsterreinen. We kennen bestuurlijk Nederland van binnenuit en weten precies hoe de verschillende bestuursorganen en hun vertegenwoordigers werken. Onze kracht ligt in het benutten van de netwerken waarin wij actief zijn. Ons motto: Als je niet kan delen, kan je ook niet vermenigvuldigen!

 
De mensen
Gert-Jan Weierink

gjweierink@lobbykracht.nl 

06 53 52 45 44

  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon

Gert-Jan (1969)  is een ervaren belangenbehartiger met gedegen ervaring op de raakvlakken van communicatie, public affairs en bestuurlijk-juridische trajecten. Hij heeft zijn sporen zowel binnen overheidsbestuur en politiek als het bedrijfsleven verdiend. Zo was hij onder andere actief als wethouder, Statenlid, waterschapsbestuurder en gemeenteraadslid. Als adviseur was hij actief voor (semi-)overheden, commerciële partijen en regionale en lokale ondernemerskoepels. 

Momenteel vervult Gert-Jan diverse bestuurlijke functies, zoals voorzitter van Veilig Verkeer Nederland district Utrecht, voorzitter OLON, voorzitter van een lokale omroep. Tevens is hij lid van het algemeen bestuur van een waterschap namens de Kamer van Koophandel. 

Mathieu Andriessen

mandriessen@lobbykracht.nl 

 

06 30 17 65 41

  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon

Mathieu (1976) is bestuurskundige, met vele jaren ervaring als senior public affairs specialist en belangenbehartiger voor het bedrijfsleven. Hij begon zijn carrière als medewerker in de Tweede Kamer en was rijksambtenaar. Tot zijn werkzaamheden als belangenbehartiger behoren onder meer het adviseren van bedrijven, reputatiemanagement, regulatory affairs, (pers)woordvoering en de strategische inzet van (social) media en content richting relevante stakeholders.

 

Mathieu vervult momenteel diverse bestuurlijke functies. Hij heeft uitvoerige kennis van en ervaring met de lokale en regionale politiek en het lokaal en regionaal bestuur, 

onder meer als raadslid in een kleine gemeente.

Meer informatie? Neem contact met ons op

We staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via telefoon, mail of LinkedIn.

© 2018 LOBBYKRACHT

KVK 71119310

BTW 858587087B01

Maertensplein 67, Maartensdijk

  • Black LinkedIn Icon

design: PELICAN COMMUNICATION

LINSCHOTEN