wat we doen

Lobbykracht is opgericht in 2017 omdat we zagen dat belangenbehartiging bij de lokale en regionale overheid onderbelicht blijft. En dat terwijl het juist door de gestaag toenemende decentralisatie van regelgeving voor bedrijven en andere organisaties steeds belangrijker wordt om binnen de gemeente en de provincie gehoord te worden! 

Er zijn natuurlijk veel bureau’s gespecialiseerd in public affairs, communicatie en stakeholdermanagement, maar hun focus ligt vrijwel altijd op Brussel of op Den Haag. Lobbykracht richt zich vooral op gemeenten, waterschappen en provincies, omdat juist deze decentrale overheden een steeds belangrijkere rol krijgen binnen onze democratie. 

 

Lobbykracht opent daarom de deuren van het provincie- en gemeentehuis. Wij beschikken over ruime ervaring met belangenbehartiging bij politiek en bestuur en hebben onze wortels diepin de decentrale overheid. We halen onze inspiratie uit onze contacten met zakelijke relaties, collega’s en natuurlijk uit onze privé-omgeving. Onze kracht ligt in het benutten van de netwerken waarin wij actief zijn. Ons motto: Als je niet kan delen, kan je ook niet kunt vermenigvuldigen!

© 2018 LOBBYKRACHT

KVK 71119310

BTW 858587087B01

Maertensplein 67, Maartensdijk

  • Black LinkedIn Icon

design: PELICAN COMMUNICATION

LINSCHOTEN